Bowling

Oprettet: 26/1 - 2014
Af: Belinda

Lørdag den 18 januar var klubben ud at bowle. Alle gik op i det med liv og sjæl og der blev grinet igennem og drukket et par enkelte kander øl før turen gik mod egne klublokaler.

Det cyklende folk havde indlagt et pitstop hos Finn, hvad der måske ikke var den smarteste idé. I alle tilfæde var flere blevet ude af stand til at cykle lige bagefter hvilket vist gav et par knubs. Ingen nævnt ingen glemt.

Fie havde lavet mad til os og kl. 17.00 blev der serveret lækker mørbradgryde med spidskålssalat der efter sigende kunne booste østogenniveauet - enkelte mænd var lidt bange for hvad det ville gøre ved deres krop :0)

Alt i alt en hyggelig dag og aften.

:0) Belinda

Tårnby MC 35 års jubilæum

Oprettet: 14/11 - 2013
Af: Belinda

Lørdag den 2. november var vi til fest hos Tårnby MC som blev 35 år. Vi har tidligere delt gård med Tårnby MC tilbage i de glade 80ere og 90ere ved Lakridsfabrikken på Cypernsvej, så der var mange kende ansigter fra nu og da.

Vi mødtes på Graceland, hvor flere af os har festet for 30 år siden eller mere, da navnet var Karossen. Vi gik i samlet flok til fest medbringende den fine gave, som Lås og Fie havde lavet.

En hyggelig fest som helt sikkert lagde søndagen brak for mange af os.

:0)

Antal besøgende: 424535